فهرست
فصل اول - شناخت
1-1 موضوع
1-1-1-تعیین گرایش و عنوان پروژه
1-1-2 –تعیین صورت مساله وتفسیر مشکل
1-1-3- تعیین انتظارات کارفرما و محدودیت پروژه
1-1-4- تعیین استراتژی و اهداف کلان پروژه
1-2 فرآیند برنامه ریزی
1-2-1- تعیین روند پروژه
1-2--3 تعیین منابع و روشهای گردآوری اطلاعات
فصل دوم
2-1-1 تاریخچه محصول
2-1-2- زیبایی شناسی محصول
2-1-3-مشخصات کلی و عملکرد فنی
ویژگیهای گروه استفاده گر
2-2-1 گروههای مرتبط با محصول
2-2-3- فرهنگ، هویت و جایگاه اجتماعی استفاده گر
2-2-4- قدرت اقتصادی استفاده گر
2-2-5- نیازهای زیبایی شناسی گروه استفاده گر
3-7- فرم و عملکرد
4-7- فرم و مد
2-2-6- فاکتورهای انسانی ( آنتروپومتری و ارگونومی )
2-2-7- رفتار مصرف
الگوریتم استفاده از محصول
2-3- ویژگی های محیط استفاده
2-3-1 -تاثیر متقابل و عملکرد
2-3-2- مسایل زیست محیطی و طراحی سبز
2-3-3- تاثیرات تخریبی محیط بر محصول
2-3-4- شرایط اقلیم محیط
2-4- ویژگی های تولید
2-4-1- تیراژ تولید
2-4-2- مواد اولیه
2-4-3- تولید پذیری و فرآیندهای تولید
2-4-4- مونتاژ و کنترل کیفیت
2-4-5- حمل و نقل و انبار
خصوصیات فنی و زیبایی شناسی بسته بندی
2-4-6- نصب
2-5- ویژگی های بازار مصرف
2-5-1- هزینه ها و قیمت تمام شده
2-5-2- میزان نیاز بازار
2-5-3- رقابت
2-6- نمونه های موجود
2-6-1- نمونه های مدولار
2-6-2- نمونه های زیبایی شناسی
2-7- تحلیل و نتیجه گیری
2-7-1- توضیحات
2-7-2- لیست بایدها و نبایدها
فصل سوم - ایده پردازی و طراحی
فصل چهارم - تجزیه و تحلیل ایده ها
4-1- پالایش ایده ها
فصل پنجم تصمیم گیری
5-1- تعیین اولویت معیارها
5-2- انتخاب طرح برتر
فصل ششم تکمیل و اجرا
6-1- نقشه های فنی
6-2- تکمیل نهایی و ارائه گرافیکی
فهرست منابع و ماخذ